Over ons


De crew van de Sea Drive II bestaat uit 2 bemanningsleden, Paul en Yvonne.

Paul bemoeit zich hoofdzakelijk met techniek en navigatie. Bij Paul bestond al lang de wens om na het beëindigen in 2012 van zijn professionele loopbaan zich op zijn hobby zeezeilen te concentreren. In het verleden werd de actieradius van de tochten beperkt door de 3 weken vakantie die er elk jaar maximaal beschikbaar waren. Zo zijn bestemmingen verder weg binnen bereik gekomen door meer tijd. 

De Sea Drive II is zoveel mogelijk “self supporting”  gemaakt wat betreft de energievoorziening, zodat langer verblijf op locaties zonder walstroom mogelijk wordt.

Yvonne zorgt voor de logistiek en voorraden aan boord. Naast het zeilen en genieten van gezellige havens en ankerplekken is Yvonne creatief bezig. Zij schildert zowel figuratief als abstract, hoofdzakelijk met olieverf. In juni 2012 is ze afgestudeerd aan de St Lucas Academie in Kapelle, Belgie. Tevens is ze actief in de Stichting Uit de Kunst en de daaraan verbonden organisatie Kunstforum die in etalages van leegstaande winkelpanden kunst exposeert.

Samen bepalen wij de bestemming en de planning van de routes die we willen varen. Onze voorkeur om verre bestemmingen te bereiken is door middel van dagtochten. Dan blijft er ook ruimte over voor het ontdekken van de mooie en interessante zaken in de havens die we aandoen. Wij zijn grote liefhebbers van blauw water met aangename temperaturen. Daarom willen wij met onze boot naar de Middellandse Zee varen om daar de diverse  kusten en pittoreske plaatsjes van Frankrijk, Portugal, Spanje, Marokko en Italie te verkennen.

Eind 2018, na 6 heerlijke seizoenen in de Middellandse zee te hebben gevaren, hebben wij besloten dat het tijd wordt om weer naar Nederland te varen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Aankomst Vlissingen

De laatste loodjes.....we zijn er bijna.

O.a. Verwaaid in Roscoff